Grafik zajęć

Radom

Poziom Czas trwania Dzień i godzina
Fun Board (2-3) 45 min Grupa w trakcie tworzenia
Basic (3-4 lat) 45 min Środa
16:00
Poziom Czas trwania Dzień i godzina
POZIOM 1 (5-6 lat) 60 min Środa
17:00-18:00
POZIOM 2 (6 lat) 60 min Poniedziałek
14:40-15:40
POZIOM 2 (6 lat) 60 min Poniedziałek
17:00-18:00
POZIOM 2 (6 lat) 60 min Wtorek
17:00-18:00
POZIOM 3 (klasa 1) 60 min Poniedziałek
15:50-16:50
POZIOM 3 (klasa 1) 60 min Wtorek
18:10-19:10
POZIOM 3 + (klasa 2) 60 min Poniedziałek
18:10-19:10
POZIOM 3 + (klasa 2) 60 min Wtorek
18:10-19:10
POZIOM 3 + (klasa 2) 60 minut Czwartek
15:50-16:50
POZIOM 3 + (klasa 2) 60 minut Czwartek
17:00-18:00
POZIOM 4 + (klasa 3) 60 min Poniedziałek
15:50-16:50
POZIOM 4 + (klasa 3) 60 min Poniedziałek
17:00-18:00
POZIOM 4 + (klasa 3) 60 min Wtorek
17:00-18:00
POZIOM 4 + (klasa 3) 60 min Czwartek
18:10-19:10
POZIOM 5 (klasa 4) 60 min Poniedziałek
18:10-19:10
POZIOM 5 (klasa 4) 60 min Wtorek
15:45-16:45
POZIOM 6 (klasa 5) 60 min Czwartek
15:50-16:50
POZIOM 6 (klasa 5) 60 min Czwartek
17:00-18:00
Poziom Czas trwania Dzień i godzina
Klasa 6 75 min Piątek
18:00-19:15
Klasa 7 90 min Piątek
14:40-16:10
Klasa 8 90 min Piątek
16:15-17:45
Klasa 8 90 min Czwartek
18:10-19:40

*PLAN ZAJĘĆ W ROKU SZKOLNYM 2022/2023

obowiązuje od 09.09.2022