Grafik zajęć

Jaworzno

Poziom Czas trwania Dzień i godzina
Fun Board (2-3 lat) 30 min Czwartek
16:55-17:25
Basic (3-4 lat) 30 min
Poziom Czas trwania Dzień i godzina
1 (5-6 lat) 50 min poniedziałek
16:30-17:20
1 (5-6 lat) 50 min wtorek
15:30-16:20
2 (6-7 lat) 50 min czwartek
17:30-18:20
3 (7-8 lat) 50 min wtorek
16:25-17:15
3 + (7-8 lat) 50 min poniedziałek
17:25-18:15
3 + (7-8 lat) 50 min wtorek
18:15-19:05
3 + (7-8 lat) 50 min czwartek
16:00-16:50
4 (8-9 lat) 50 min wtorek
17:20-18:10
4 + (8-9 lat) 50 min wtorek
16:25-17:15
4 + (8-9 lat) 50 min środa
15:30-16:20
5 (9-10 lat) 50 min środa
16:25-17:15
6 (10-11 lat) 50 min poniedziałek
16:30-17:20
6 (10-11 lat) 50 min wtorek
17:20-18:10
Poziom Czas trwania Dzień i godzina
Klasa 6 (11-12 lat) 60 min poniedziałek
17:25-18:25
Klasa 6 (11-12 lat) 60 min wtorek
18:15-19:15
Klasa 7 (12-13 lat) 60 min czwartek
16:00-17:00
Klasa 8 (13-14 lat) 90 min środa
17:20-18:50
Klasa 8 (13-14 lat) 90 min środa
18:50-20:20
Klasa 8 (13-14 lat) 90 min czwartek
17:00-18:30
1 klasa szkoły średniej 90 min poniedziałek
18:30-20:00
3 klasa liceum ( 4 klasa technikum) 90 min czwartek
18:30-20:00
Matura 120 min poniedziałek i czwartek
20:00-21:00

*PLAN ZAJĘĆ W ROKU SZKOLNYM 2022/2023

obowiązuje od 01.09.2022

Prace domowe
on-line

monitor.svg